Wanneer:
14 maart 2024 hele dag
2024-03-14T00:00:00+01:00
2024-03-15T00:00:00+01:00
Waar:
Stadsschouwburg Utrecht
Lucasbolwerk 24
3512 EJ Utrecht
Nederland

Op 14 maart 2024 organiseert Management Producties de 9e editie van Energieopslag & Distributie, in samenwerking met Energie Nederland, Netbeheer Nederland, Energystorage NL, Ministerie van Economische Zaken & Klimaat en TKI Nieuw Gas.


Op hét jaarlijkse energieopslag event komen de belangrijkste stakeholders bij elkaar voor het energiesysteem van de toekomst, waar ook zeker energieopslag onmisbaar is. Al 9 jaar een belangrijk platform waar je bij wilt zijn!

Energiezekerheid

We moeten én willen onze energiezekerheid samen goed geregeld hebben, als dat gebeurt dan zijn de gevolgen niet te overzien. Toch lukt het nog niet goed genoeg om onze krachten om te zetten in een betaalbaar en gebalanceerd toekomstgericht systeem. Werk aan de winkel!

Waterstofopslag

Het aanleggen van de waterstofbackbone en de rol van waterstofopslag is cruciaal om de industrie binnen Nederland te houden. De-industrialisatie is al begonnen en kan veel sneller gaan als we geen stappen maken om groene waterstof een realiteit te maken in Nederland. Hoe heeft waterstofopslag invloed op de prijs van groene waterstof en hoe ver zijn we nu eigenlijk echt met de backbone?

Systeemintegratie

Met systeemintegratie, voldoende infrastructuur en opslag als de belangrijkste uitdagingen op dit moment gaan we graag met jou in gesprek over wat nodig is. Kom ook naar Energieopslag & -Distributie 2024 voor de volgende belangrijke stappen en het ontmoeten van de juiste mensen.

Inschrijven

Schrijf je direct in en verzeker jezelf van een plaats. Bij vermelding van de code AOW100 ontvang je nu €100,- op je inschrijving. We zien elkaar op 14 maart in de Stadsschouwburg Utrecht!

Website: https://www.managementproducties.com/portfolio-item/energieopslag-distributie/

Kortingscode: AOW100

Categorieën:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *