Wanneer:
28 juni 2022 hele dag
2022-06-28T00:00:00+02:00
2022-06-29T00:00:00+02:00
Waar:
Havenhuis Antwerpen
Havenhuis
Entrepotkaai 1, 2000 Antwerpen
België
Kosten:
350
Contact:

De energietransitie is in gang gezet. Waterstof als energiedrager krijgt een steeds prominentere rol in die transitie. Het aantal waterstof-elektrische voertuigen neemt toe. De infrastructuur begint zich te vormen. Initiatieven komen volop op gang. Waterstof biedt kánsen. Die worden duidelijk in kaart gebracht tijdens de Hydrogen Opportunities Tour Belgium 2022 op 28 juni 2022 in het Havenhuis te Antwerpen.

Hoe ziet het waterstoflandschap er uit?

Het is duidelijk dat waterstof gaat staat bijdragen aan een schone, duurzame energievoorziening. Wat is het belang van waterstof als energiedrager voor de maatschappij? Welke ontwikkelingen kunnen we onderscheiden en wat zijn de uitdagingen? En vooral: welke interessante mogelijkheden biedt waterstof nú aan ondernemers en beleggers die -nu en in de toekomst- op zoek zijn naar een verdienmodel in waterstof?

Schrijf je nu alvast in!

Op 28 juni is het karakteristieke Havenhuis Antwerpen het fraaie decor voor de Hydrogen Opportunities Tour Belgium 2022. Het evenement biedt gerenommeerde sprekers, praktische workshops en een schat aan informatie. Wil je meer weten over de rol van waterstof in de energietransitie? Zie jij ook de kansen? Dan mag je de Hydrogen Opportunities Tour niet missen. Het aantal plaatsen voor de Tour is beperkt. Inschrijven voor de Hydrogen Opportunities Tour Belgium 2022 kan via: www.hydrogenopportunitiestour.eu

Energietransitie-aanjagers

De Hydrogen Opportunities Tour Belgium 2022 wordt georganiseerd door energietransitie-aanjagers Fast Concepts (NL, oprichter van het platform voor waterstof-mobiliteit h2rijders.nl). Naamgevende partner van de Tour is het puur thematische beleggingsfonds Isatis Investment Hydrogen Opportunities Fund.

Categorieën:

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: