Wanneer:
26 maart 2020 @ 10:00 – 19:00
2020-03-26T10:00:00+01:00
2020-03-26T19:00:00+01:00
Waar:
The Energy Barn
Zernikelaan 17
9747 AA Groningen
Nederland
Contact:
New Energy Coalition
Geannuleerd: Nordic-Dutch Energy Solutions for Green Growth @ The Energy Barn | Groningen | Groningen | Nederland

Het Nordic-Dutch Energy Solutions for Green Growth-evenement, gezamenlijk georganiseerd door de Noordse ambassades in Nederland en de New Energy Coalition, brengt bedrijven, onderzoek en overheid samen die actief zijn op het gebied van energie met een focus op bio-energie en waterstof. Het biedt een unieke mogelijkheid om nieuwe zakelijke kansen te delen en te creëren en om nieuwe samenwerkingen aan te gaan met internationale partners in de energietransitie.

Keynote-sprekers van de Europese Commissie en het Internationaal Energieagentschap zullen hun perspectief geven op Europese energie-innovatie- en marktontwikkelingen.

Paneldebatten zullen zich richten op hoe steden en clusters kunnen profiteren van groene groei en hoe Noordse en Nederlandse bedrijven vooruitgang boeken bij het vergroenen van de industrie door duurzame energieoplossingen.

Tijdens de rondetafelsessies zullen interactieve discussies worden gehouden over kwesties die betrekking hebben op biomassa als hernieuwbare energiebron in de waardeketen van groen gas; de rol van waterstof in groene industrieën; en de noodzaak van transnationale samenwerking op energiegebied rond de Noordzee.

Een belangrijk onderdeel van het programma is de B2B-matchmaking waarin u kunt deelnemen aan vooraf afgesproken één-op-één-vergaderingen met potentiële samenwerkingspartners. 

Categorieën:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: