De toekomst van het failliet verklaarde MTSA Technopower uit Arnhem is veiliggesteld. Altop Groep uit Beek (Montferland) heeft het technologiebedrijf vanuit het faillissement overgenomen en maakt een doorstart. De werkzaamheden worden op de huidige wijze voortgezet en de ruim dertig medewerkers kunnen aan het werk blijven.

MTSA Technopower is een technologiebedrijf dat apparatuur ontwerpt en bouwt. Het Arnhemse bedrijf is leverancier van o.a. waterstofsystemen, testapparatuur en hoogwaardige mechatronica. MTSA heeft ruim vijftien jaar ervaring in het toepassen van waterstof in combinatie met elektriciteit (high power). Helaas ging dit bedrijf eind april failliet.

Overname door Altop groep

Deze week was er goed nieuws te melden Altop Groep neemt het bedrijf over en hiermee is de toekomst voor MTSA technopower en haar 30 medewerkers zeker gesteld. De handtekeningen voor de overname door Altop Groep zijn vandaag gezet bij de curator. Onder Altop Groep vallen meerdere technische bedrijven, o.a. op het gebied van kunststoftechniek, afvalwatertechniek en luchtbehandeling.

“Wij zien duidelijk synergie met de bedrijven binnen Altop Groep”

directeur Chiel Berndsen van Altop Groep
MTSA in Arnhem

MTSA is een wereldwijde speler op het gebied van hoogwaardige technologische producten in de energietransitie.  Met de overname versterken Altop en MTSA elkaar in de transitie naar een veilige en duurzame samenleving. Een deel van de werkzaamheden van MTSA overlappen met die van Altop. De machinefabriek is mooie aanvulling op de diensten van Altop. Waar het gaat om testequipment op het gebied van high power en de toepassingen van waterstof halen ze zelfs nieuwe diensten in huis.

Altop Groep

Altop Groep bestaat uit vier pijlers: Altop Projecten (Altop Kunststoftechniek, Altop International, Altop Products en Altop Semicon), Altop Handel (Arveon, AALP en CTV), Altop Participaties (VTS Technical Group, DrainTalent Company, HeatTalent Company en Eijkelkamp-Altop Innovations) en Altop Vastgoed. MTSA Technopower zal onder de pijler Altop Participaties komen te vallen.


Bron en header foto: Altop Groep

Categorieën: Uit de media

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *