Waterstof, veel mensen praten er over, maar nog weinig mensen doen er écht al iets mee. Wij hebben inmiddels ruime praktische ervaring opgedaan. Deze kennis delen we graag. Daarom hebben we een interactieve en vooral praktische eendaagse cursus over waterstof ontwikkeld.

Onze cursus bestaat niet alleen uit powerpoint slides en theorie. Wij laten je ook ervaren wat waterstof is en wat er nu in de praktijk al mogelijk is. En we demonstreren een aantal van onze zelf ontwikkelde waterstof toepassing. Dit alles uiteraard volgens de Corona richtlijnen van het RIVM.

Onderwerpen

Zaken die tijdens de cursus aan orde komen:

 • Wat is waterstof
 • Hoe maak je waterstof
 • Hoe sla je waterstof op en transporteer je het
 • Wat zijn de toepassingsmogelijkheden in de bebouwde omgeving, transport en industrie
 • Hoe veilig is waterstof.
 • Welke rol kan waterstof spelen in de energietransitie

Zelf aan de slag

In de cursus gaan we ook daadwerkelijk met waterstof aan de slag. Zo gaan we gezamenlijk waterstof maken, demonstreren onze (miniatuur) waterstof auto, onze waterstof step en onze waterstof drone. En bakken we een eitje op ons waterstof kookstel.

‘Goede cursus met perfecte mix tussen theorie en praktijk. Geen lange reeks van PowerPoint sheets, maar telkens tussendoor veel praktijk oefeningen. Veel geleerd!’

Reactie van een eerdere deelnemer

Lokatie, data, kosten en annuleren

De cursus wordt gegeven op het Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem, het meest duurzame bedrijventerrein van Nederland. Op dit terrein is een groot aantal waterstof gerelateerde bedrijven gevestigd.

De eendaagse cursus is van 9.30 – ca. 16.30u. De beschikbare data staan op het onderstaande inschrijfformulier vermeld. Uiteraard werken we met de richtlijnen van het RIVM. Vanwege Corona is er een beperkt aantal cursusplekken beschikbaar. Vol=vol.

De kosten voor de cursus bedraagt € 795,- inclusief lunch en korte rondleiding over het IPKW terrein waar meerdere waterstofbedrijven zijn gevestigd, zoals Nedstack (producent van brandstofcellen), HyGear (producent van waterstof) en het Waterstoflab van de HAN. De factuur ontvang je na je inschrijving.

Mocht je op de opgegeven datum onverhoopt toch niet kunnen, dan kan je in overleg je cursusdatum gratis eenmalig verzetten. Wil je annuleren, dat gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

PeriodeAnnuleringskosten
Annulering tot 6 weken voor aanvangGeen
Annulering binnen 6 weken voor aanvang25% van het cursusbedrag
Annulering binnen 4 weken voor aanvang50% van het cursusbedrag
Annulering binnen 2 weken voor aanvang100% van het cursusbedrag

Inschrijfformulier

Met dit formulier kan je je inschrijven voor de cursus ‘Alles over Waterstof in de praktijk. Maak daarbij een keus uit de beschikbare cursusdata.

  Cursus datum: *

  Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens op dit formulier door deze website en met de annuleringsvoorwaarden van de cursus.

  * Verplicht

  error: