Internetplatform Business Channel One® heeft een documentaire over waterstof geproduceerd. In de documentaire komen oa Matthijs Sienot (D66), Agnes Mulder (CDA), William Moorlag (PvdA) en Mark Harbers (VVD) aan het woord. Daarnaast bezoeken de makers enkele waterstofbedrijven, waaronder ook Alles over Waterstof.

Nederlandse parlementariërs komen aan het woord in de documentaire over waterstof op Business Channel One®. Als het aan D66 Kamerlid  Matthijs Sienot ligt moet waterstof een prominente plaats krijgen in de energiemix. “Onze toekomstige energie is schoon en goedkoop. Groene waterstof kan in aanvulling op met name wind- en zonne-energie daarin een belangrijk rol spelen. Ik denk dat het heel belangrijk is dat we de minister oproepen om te kijken waar we sneller kunnen.”

De documentairemakers gaan langs bij een aantal innovatieve bedrijven die een voortrekkersrol vervullen bij de inzet van waterstof als alternatief voor aardgas. Zij zetten zich actief in voor een waterstof economie. Wij van ‘Alles over waterstof’ trappen de documentaire af en eindigen met een mooie quote.

Kijk hier naar ‘Waterstof de docu’.

Behind the scenes

En hier nog wat foto’s van de opnames die bij ons zijn gemaakt:


Bron: Business Channel One®

Categorieën: Educatie

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error:
%d bloggers liken dit: