Op de Hannover Messe presenteert volgende week Purem by Eberspaecher zijn H2-ICE uitlaatsysteem. Dit systeem zorgt voor schone lucht uit waterstofverbrandingsmotoren.

Als CO2-neutraal aandrijflijn hebben waterstofverbrandingsmotoren een groot potentieel bij met name zware transportmiddelen. Bij het verbrandingsproces van waterstof wordt er stikstofoxiden geproduceerd. Om deze emissies op te ruimen heeft Purem by Eberspaecher zijn efficiënte H2-ICE uitlaatsysteem ontworpen. Het bedrijf heeft zijn expertise uit de tientallen jaren ervaring in de ontwikkeling en productie van uitlaatemissieconversiesystemen voor conventionele verbrandingsmotoren en hybride aandrijvingen hiervoor gebruikt.

De H2-ICE uitlaatsysteem is speciaal ontworpen voor uitlaatgasnabehandeling in waterstofmotoren. De H2-ICE-uitlaatsysteem zorgt ervoor dat het uitlaatsysteem naar behoren functioneert, rekening houdend met de specifieke vereisten van deze brandstof. Het systeem is modulair en kan daarom specifiek worden aangepast aan de behoeften van individuele klanten en toepassingen.


Bron: Purem by Eberspaecher

Categorieën: Vrachtauto

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error:
%d bloggers liken dit: