Hieronder vind je onze agenda met alle komende waterstof events in Nederland en België.

Wil je een event laten toevoegen? Neem dan contact met ons op.apr
4
di
TU Delft Hydrogen Research & Innovation Event @ Aula Conference Centre TU Delft
apr 4 @ 15:00 – 21:00
TU Delft Hydrogen Research & Innovation Event @ Aula Conference Centre TU Delft | Delft | Zuid-Holland | Nederland

Op 4 april 2023 wordt het eerste TU Delft Hydrogen Research &Innovation Event gehouden. Het programma zal een mix zijn van visionaire plenaire sprekers, deep dive break-out sessies en onze Hydrogen Marketplace. Je kunt onderzoekers ontmoeten voor diepgaande discussies, communiceren met spelers uit de industrie en beleidsmakers om bij te dragen aan de energietransitie, en je laten verrassen door waterstof- en studententeams van de TU Delft.

Rector magnificus Tim van der Hagen opent het evenement en lanceert TU Delft Pioneering Tech, het nieuwe online platform en magazine van de universiteit over innovatie en maatschappelijke impact. Gevolgd door keynotes van Allard Castelein (CEO havenbedrijf Rotterdam) en Mattijs Slee (CEO bij Battolyser Systems). Daarna organiseren we twee break-out sessies. De onderwerpen voor deze break-outs zijn Offshore waterstofproductie, Integrated Hydrogen-Energy systemen, Storage &Transport en Hydrogen Applications.

Klik hier voor het volledige programma en informatie over de inspirerende break-outs sessies.

mei
8
ma
Boat Reveal @ Onderzeebootloods
mei 8 @ 13:30 – 15:00
Boat Reveal @ Onderzeebootloods | Rotterdam | Zuid-Holland | Nederland

Maandenlang heeft het TU Delft Hydro Motion Team hard gewerkt aan het produceren en assembleren van elk onderdeel van de boot om het ontwerp tot leven te laten komen. Op 8 mei zullen zij eindelijk de next-level foiling waterstof-aangedreven boot aan de hele wereld onthullen.

Zij nodigen u allen graag uit voor dit bijzondere moment. 

mei
9
di
World Hydrogen 2023 Summit & Exhibition @ Ahoy
mei 9 – mei 11 hele dag
World Hydrogen 2023 Summit & Exhibition @ Ahoy | Rotterdam | Zuid-Holland | Nederland

Het toonaangevende wereldwijde platform voor waterstofbusiness keert in 2023 terug naar het iconische Rotterdam Ahoy. Na het enorme succes van 2022 – inclusief een uitverkochte Summit! – zal World Hydrogen 2023 in omvang verdubbelen om de stijgende vraag bij te houden. Hierdoor kunnen twee keer zoveel bedrijven zich presenteren, samenwerken en deals sluiten om de wereldwijde waterstofeconomie vooruit te helpen. Bekijk de folder 2023!

De Sustainable Energy Council met partners het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam en de provincie Zuid-Holland zijn verheugd om hun inzet te hernieuwen om het evenement te versterken als de officiële wereldwijde springplank voor waterstofdeals en projectontwikkelingen. Hier wordt  echte actie wordt getoond om de rest van de wereld te inspireren en motiveren . Het evenement verwelkomt 8000 besluitvormers, ministers van Energie en CEO’s uit meer dan 100 landen . Het is een werkelijk wereldwijde bijeenkomst  waar de belangrijkste prioriteiten worden bepaald, gedurfde aankondigingen worden gedaan en nieuwe partnerschappen worden gesmeed.

Met de C-Level Summit, een bruisende tentoonstelling, de inzichtelijke H2 Tech Series, de World Hydrogen Awards, unieke Site Visits aan de waterstofprojecten van de Rotterdamse haven en non-stop netwerken voor de hele waardeketen, wordt deze editie van 2023 de grootste Wereldwaterstof ooit!

 

okt
10
di
Dutch Hydrogen Days en Vakbeurs Energie @ Brabanthallen
okt 10 – okt 12 hele dag

De Dutch Hydrogen Days en de Vakbeurs Energie is het grootste zakelijke evenement in het kader van duurzame opwekking en besparing van energie in Nederland. 3 dagen innovatie, kennisdeling en business.

De bezoekersregistratie – gratis | voor professionals – vindt u hier.

Meedoen als kennispartner of exposant

Doet u ook mee? Vraag dan hier informatie aan of neem contact met ons op.