Samenwerken aan een Duurzame Industrie Toekomst

Ontdek de weg vooruit op 23 oktober 2023

Met het groene licht voor het Porthos project zetten we een belangrijke stap naar een duurzamere industriële sector in Nederland. Dit project maakt het mogelijk om CO2 uit de atmosfeer te halen, en brengt de verduurzaming van onze industrie weer een stapje dichterbij. Maar laten we eerlijk zijn, er is nog veel werk te doen.

Groene Waterstof: Een potentieel alternatief onder druk

Groene waterstof is lang beschouwd als een veelbelovend alternatief om onze industrie te verduurzamen. Echter, de huidige marktprijzen werpen uitdagingen op. Moeten we wachten tot de prijzen gunstiger worden, of is het tijd om te kijken naar andere duurzame alternatieven?

De rol van de Nederlandse overheid

Een van de belangrijkste vragen is hoe de Nederlandse overheid de juiste steun kan bieden om onze industrie binnen de landsgrenzen te houden. Het vertrek van de Nederlandse industrie zou aanzienlijke macro-economische gevolgen hebben, en daar moeten we iets aan doen.

Het Nederlandse Industrie Debat 2023: antwoorden vinden

Op 23 oktober 2023 hebben we de kans om antwoorden te vinden op deze en vele andere cruciale vragen. Het Nederlandse Industrie Debat 2023 brengt de top van de industrie samen om te discussiëren, te delen en te leren. Deze unieke gelegenheid wordt bijgewoond door gerenommeerde sprekers, waaronder:

  • Hans Coenen, Lid Raad van Bestuur, Nederlandse Gasunie
  • Frans Everts, President, Shell Nederland (onder voorbehoud bevestigd)
  • Cora van Nieuwenhuizen, Voorzitter, Energie Nederland
  • Hans van den Berg, President, Tata Steel Nederland
  • Guido Janssen, CEO, Nyrstar Nederland
  • Karlo van Dam, Directeur Verduurzaming Industrie, Ministerie van Economische Zaken & Klimaat
  • Coby van der Linde, Directeur, CIEP
  • Arend Jan Boekestijn, Assistent-Professor Geopolitieke strategie, Universiteit Utrecht

Deze gerenommeerde sprekers tonen de immense waarde van dit debat en onderstrepen de noodzaak van een gezamenlijke inspanning om de toekomst van de Nederlandse industrie veilig te stellen.

Een voordeel voor samenwerking

Om zoveel mogelijk stakeholders samen te brengen en een constructieve dialoog te stimuleren, is besloten om het inschrijftarief te verlagen van €649,- naar €349,-. Dit geeft iedereen de kans om deel te nemen en bij te dragen aan een duurzamere toekomst voor onze industrie.

Inschrijven

Mis deze unieke kans niet om deel te nemen aan Het Nederlandse Industrie Debat 2023 en samen te werken aan een betere en groenere industriële toekomst. Voor meer informatie en om u in te schrijven, bezoek de website op www.industriedebat.nl.

Samenwerken aan een duurzamere toekomst voor de Nederlandse industrie. Uw deelname is van onschatbare waarde!


(advertorial van management producties)

Categorieën: Congres

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *