Als je een waterstof voertuig wilt inzetten, heb je hiervoor ook een vul installatie voor nodig. Wij hebben de vulinstallatie ontwikkeld die werkt zonder dure, luidruchtige en onderhoud intensieve onderdelen, zoal compressoren: de HydroFillup.

Speciaal geschikt voor onze waterstof bakfiets, de HydroCargo

Stiller

Geen luidruchtige compressor nodig

Sneller laden

Binnen 3 minuten is de 3l tank van onze Hydrocargo weer vol.

Goedkoper

Goedkoper dan de compressor vulsystemen die momenteel op de markt zijn.

Waterstof

Er komen steeds meer waterstof toepassingen op de markt. Elke keer is echter de vraag: hoe vul ik de waterstof bij?

De systemen die op de markt zijn, maken gebruik van dure en luidruchtige compressoren. Deze zijn bovendien onderhoudsgevoelig. Ons systeem gebruikt geen compressor en is daardoor een stuk prettiger in gebruik

Op lokatie vullen

Het duurt nog wel even voordat er overal waterstof tankstations zijn waar je ook nog eens ‘kleinere’ waterstoftoepassingen kunt vullen. Dus wordt de vraag naar goedkope lokale vulinstallaties steeds groter. Met onze HydroFill kan je lokaal kleinere waterstof toepassingen vullen: van drones tot bakfietsen.

Werken aan kennis

De HydroFill wordt samen met studenten van de HAN ontwikkeld op het Industriepark Kleefse Waard. Eén van de waterstof hotspots van Nederland.

Start in Arnhem

Het vulstation zal het eerst worden ingezet bij het waterstoflab van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN). Zij gaan praktijkervaringen opdoen waarmee het vulpunt verder geoptimaliseerd kan worden. 

Projectpartners

Het HydroFill project wordt mede mogelijk gemaakt door:

Meer informatie of meedoen?

Wil je meer informatie? Of wil je participeren aan dit project? Neem dan contact met ons op.