We geven op deze website graag podium aan waterstof bedrijven en -pioniers om hun nieuws te verspreiden. 

Maar we halen ook zelf graag het nieuws:

download (1)

Interview voor het NOS Radio 1 Journaal

Op 1 juli 2020 gaf Frank Mietes een interview voor het NOS Radio 1 journaal. Aanleiding was de introductie van de Pragma Waterstof fiets in Nederland. Luister hier het hele interview terug.

Ecomobiel---Zero-Emission---Combi---NoDate

AllesOverWaterstof op ZE | EM

Het H2 Paviljoen op Zero Emission | Ecomobiel krijgt steeds meer gestalte. Dit jaar treedt AllesOverWaterstof toe als een van de nieuwe partners. Het bedrijf geeft er diverse belevingsworkshops en verzorgd de lezing ‘Waterstof in de mobiliteitssector’.

download

Waterstof: Onbekend maakt onbemind?

In het Drentse Hoogeveen loopt een pilot om de nieuwbouw van tachtig woningen van warmte te voorzien met duurzame waterstof. Erwin Geurts en Frank Mietes van het bedrijf Alles over Waterstof zouden het liefst zien dat veel meer mensen kennismaken met deze nieuwe vorm van energievoorziening.

RTL-Z-logo-1-1024x500-1

Nederlanders maken 'eerste step op waterstof'

Het bedrijf Alles over Waterstof heeft een elektrische step omgebouwd tot een step op waterstof. De actieradius moet hiermee worden verdubbeld.

B_R_I_G_H_T___Vol_van_vernieuwing

Nederlanders maken 'eerste step op waterstof'

Het bedrijf Alles over Waterstof heeft een elektrische step omgebouwd tot een step op waterstof. De actieradius moet hiermee worden verdubbeld.

looksdangerous-small

Xiaomi electric scooter modded with hydrogen engine called HyRange

Two Dutch hydrogen pioneers have worked together with the Hogeschool Arnhem Nijmegen to develop a Hydrogen Range Extender. They call it the HyRange. Making it possible to run your electric scooter, bicycle or scooter longer on clean fuel. Giving the benefits of exhausting pure water and extending range, while having less impact on the environment.

1

Arnhemse waterstofpioniers laten iedereen waterstof zélf beleven

Arnhem is dé pioniersstad voor waterstofmobiliteit. Regionale organisaties ontwikkelen diensten en producten rondom waterstof voor een schonere wereld. Gemeente Arnhem en provincie Gelderland bijvoorbeeld, willen meer dan 90 waterstofauto’s in en om Arnhem laten rijden met het project H2-Drive. En er gebeurt meer. Zo laat het Arnhemse bedrijf Alles over Waterstof zoveel mogelijk mensen de veelzijdigheid van waterstof zélf beleven.

world hydrologo

World Hydrogen Fuels Summit 2020

In maart 2020 waren we supporting partner van de World Hydrogen Fuels Summit in Amsterdam. Accelerating Hydrogen Policy, Strategy & Projects. We tonen daar onze waterstof step aan waterstof bedrijven van over de gehele wereld.

Omroep-flevoland-logo

Waterstof, de toekomst in duurzame brandstof?

Er zijn talloze toepassingen voor waterstof: zo kunnen er shovels, trekkers, steps, fietsen en auto's op rijden. Wij waren op de Nationale Waterstofdag van de WUR en komen in beeld met onze miniatuur auto en step op waterstof.

maxmeldpunt

Verwarmen op waterstof?

In de Max Meldpunt uitzending van 7 februari 2020 van Omroep Max leverde wij de input voor een kort item over het verwarmen van woningen op waterstof.

brugnijmegen

Pannenkoeken bakken op waterstof

Het RvN@Meeting of Minds Festival in De Lindenberg Nijmegen had maandag 18 november een wereldprimeur. Op het innovatiefestival waar MKB bedrijven, onderwijs en overheden samenkwamen, werd de allereerste pannenkoek op waterstof gebakken.

Voor_de_Wereld_van_Morgen___Slimme_ideeën_voor_een_betere_wereld

Waterstof range extender

Met onze range extender kan elke elektrische fiets, step of scooter straks veel meer duurzame kilometers afleggen dan op accu's alleen.

error: