We geven op deze website graag podium aan waterstof bedrijven en -pioniers om hun nieuws te verspreiden. 

Maar we halen ook zelf graag het nieuws:

deadlineproducties

World Hydrogen Summit 2022

Van 9 t.m 11 mei vond in Ahoy Rotterdam de World Hydrogen Summit & Exhibition 2022 plaats. Wij zijn al 3 jaar partner en waren er uiteraard ook. Deadline producties maakte een korte impressie van ons bezoek.

800px-National_Geographic_Channel.svg

Documentaire 'Waterstof, onze nieuwe energie?'

In de documentaire Waterstof, onze nieuwe energie? gaat presentatrice Anic van Damme op ontdekkingsreis naar de status van waterstof in Nederland. Wij tonen hier onze waterstof bakfiets en vertellen wat we nog meer doen om de kennis over waterstof te verspreiden.

BNR-nieuwsradio.svg-1

De eerste HydroCargo, een bakfiets die rijdt op waterstof, werd vandaag gepresenteerd

Vandaag onthulde Alles over Waterstof de eerste HydroCargo van Nederland. We spreken initiatiefnemer Frank Mietes.

800px-Telegraaf.svg

Studenten ontwikkelen waterstofbakfiets voor pakketvervoer in binnenstad

Met een op waterstof aangedreven bakfiets pakketjes bezorgen in de binnenstad. Het klinkt bijzonder, maar Mika Damen en Roy Bos, studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), ontwikkelden voor hun afstudeerproject bij Alles over Waterstof een fiets waarmee dat mogelijk is. Met dit schone alternatief hopen ze op een doorbraak binnen de transportsector.

Cursor_en_Bakfiets_op_waterstof_kan_Tesla_inhalen_-_Tech_Gelderland

Bakfiets op waterstof kan Tesla inhalen

Met waterstof kun je van alles laten voortbewegen: een step, een auto of een boot. Het is bruikbaar als gas voor een kookstel om een eitje te bakken of een huis te verwarmen. Twee vierdejaars studenten van de HAN, Mika Damen en Roy Bos, werken bij Alles over Waterstof in Arnhem aan de HydroCargo. Dit is een bakfiets, aangedreven door waterstof.

tweewielers-logo-2018_w800_h176_1

Eerste bakfiets op waterstof in aantocht

In Arnhem werken de Stichting ‘Alles over Waterstof’, de HAN en Urban Arrow binnen het project HydroCargo aan de elektrische bakfiets met waterstofextender.

download (2)

Hydro Cargo Bike interview bij Stax en Toine

Donderdag 4 februari gaf Frank Mietes een radio interview voor Strax & Toine op Radio 1 over de HydroCargo bakfiets

omroepGld

Met deze waterstofbakfiets worden straks pakketjes bezorgd in Arnhem

Op 1 februari 2021 haalden we het Gelderse journaal met de start van ons project 'HydroCargo' waterstof bakfiets.

Cursor_en_Sharing_Indicator

Interview voor het online magazine Alette

In november gaven we een interview voor het online magazine 'Alette'. Onder de kop ' Waterstof komt eraan' schetsen we welke rol Watsrstof zal gaan spelen in de enegergietransitie.

BC1_Website_Logo500x157-300x94

'Waterstof de docu'

In november is de documentaire ' Waterstof de docu' uitgebracht door Business Channel One. Voor deze documentaire gingen ze langs bij diverse innovatieve bedrijven die een voortrekkersrol spelen, waaronder Alles over Waterstof. Wij leggen in deze documentaire uit welke kansen waterstof allemaal biedt. Starttijd: 01.25.

download (1)

Interview voor het NOS Radio 1 Journaal

Op 1 juli 2020 gaf Frank Mietes een interview voor het NOS Radio 1 journaal. Aanleiding was de introductie van de Pragma Waterstof fiets in Nederland. Luister hier het hele interview terug.

Ecomobiel---Zero-Emission---Combi---NoDate

AllesOverWaterstof op ZE | EM

Het H2 Paviljoen op Zero Emission | Ecomobiel krijgt steeds meer gestalte. Dit jaar treedt AllesOverWaterstof toe als een van de nieuwe partners. Het bedrijf geeft er diverse belevingsworkshops en verzorgd de lezing ‘Waterstof in de mobiliteitssector’.

download

Waterstof: Onbekend maakt onbemind?

In het Drentse Hoogeveen loopt een pilot om de nieuwbouw van tachtig woningen van warmte te voorzien met duurzame waterstof. Erwin Geurts en Frank Mietes van het bedrijf Alles over Waterstof zouden het liefst zien dat veel meer mensen kennismaken met deze nieuwe vorm van energievoorziening.

RTL-Z-logo-1-1024x500-1

Nederlanders maken 'eerste step op waterstof'

Het bedrijf Alles over Waterstof heeft een elektrische step omgebouwd tot een step op waterstof. De actieradius moet hiermee worden verdubbeld.

B_R_I_G_H_T___Vol_van_vernieuwing

Nederlanders maken 'eerste step op waterstof'

Het bedrijf Alles over Waterstof heeft een elektrische step omgebouwd tot een step op waterstof. De actieradius moet hiermee worden verdubbeld.

looksdangerous-small

Xiaomi electric scooter modded with hydrogen engine called HyRange

Two Dutch hydrogen pioneers have worked together with the Hogeschool Arnhem Nijmegen to develop a Hydrogen Range Extender. They call it the HyRange. Making it possible to run your electric scooter, bicycle or scooter longer on clean fuel. Giving the benefits of exhausting pure water and extending range, while having less impact on the environment.

1

Arnhemse waterstofpioniers laten iedereen waterstof zélf beleven

Arnhem is dé pioniersstad voor waterstofmobiliteit. Regionale organisaties ontwikkelen diensten en producten rondom waterstof voor een schonere wereld. Gemeente Arnhem en provincie Gelderland bijvoorbeeld, willen meer dan 90 waterstofauto’s in en om Arnhem laten rijden met het project H2-Drive. En er gebeurt meer. Zo laat het Arnhemse bedrijf Alles over Waterstof zoveel mogelijk mensen de veelzijdigheid van waterstof zélf beleven.

world hydrologo

World Hydrogen Fuels Summit 2020

In maart 2020 waren we supporting partner van de World Hydrogen Fuels Summit in Amsterdam. Accelerating Hydrogen Policy, Strategy & Projects. We tonen daar onze waterstof step aan waterstof bedrijven van over de gehele wereld.

Omroep-flevoland-logo

Waterstof, de toekomst in duurzame brandstof?

Er zijn talloze toepassingen voor waterstof: zo kunnen er shovels, trekkers, steps, fietsen en auto's op rijden. Wij waren op de Nationale Waterstofdag van de WUR en komen in beeld met onze miniatuur auto en step op waterstof.

maxmeldpunt

Verwarmen op waterstof?

In de Max Meldpunt uitzending van 7 februari 2020 van Omroep Max leverde wij de input voor een kort item over het verwarmen van woningen op waterstof.

brugnijmegen

Pannenkoeken bakken op waterstof

Het RvN@Meeting of Minds Festival in De Lindenberg Nijmegen had maandag 18 november een wereldprimeur. Op het innovatiefestival waar MKB bedrijven, onderwijs en overheden samenkwamen, werd de allereerste pannenkoek op waterstof gebakken.

Voor_de_Wereld_van_Morgen___Slimme_ideeën_voor_een_betere_wereld

Waterstof range extender

Met onze range extender kan elke elektrische fiets, step of scooter straks veel meer duurzame kilometers afleggen dan op accu's alleen.