Speedy Hire en Niftylift ontwikkelden samen een emissievrije knikarmhoogwerker. Deze innovatieve nieuwe hoogwerker werkt op batterijen die bijgeladen wordt met waterstof.

Het nieuwe model ‘HR15H2E’ is het resultaat van een tweejarig ontwikkelingspartnerschap tussen NiftyLift en Speedy. De HR15 is een standaard volledig elektrische hoogwerker met directe elektrische wielaandrijving en AGM-onderhoudsvrije AVA batterij. Het stille voertuig heeft een werkhoogte van 15,7 meter met een reikwijdte van 9,4 meter waarbij een kooirotatie 180 graden mogelijk is.

Het waterstofmodel is uitgerust met een waterstofbrandstofcel die zijn waterstof krijgt uit een standaard waterstofgasfles. Het batterijpakket wordt bijgevuld met de elektriciteit die aan boord geproduceerd wordt door de brandstofcel. Het is mogelijk om het systeem in te stellen om de batterijen constant bij te vullen. Of wanneer de laadtoestand daalt tot een vooraf ingesteld niveau. Dit model met waterstof range extender is in staat om vier tot vijf dagen te werken op een volle waterstofgasfles.


Bron: Speedy Hire

Categorieën: Bouwmachine

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *