Komende week staan er 2 grote waterstof seminars op het programma: De European Hydrogen Week en de Asia Pacific Hydrogen Summit. Beide events hebben een veelbelovend programma met interessante sprekers. Ook is er voldoende mogelijkheid tot online netwerken.

European Hydrogen Week

De European Hydrogen Week is van 23 tot 27 november en staat in het teken van commitment op Europees niveau over de essentiële rol die waterstof zal gaan spelen in de energietransitie richting een CO2 neutraal europa in 2050.

Belangrijkste punten tijdens dit event zijn het Hydrogen Forum en de uitreiking van de FCH JU Awards. In het Forum gaan industie, beleidsmakers, onderzoekers en overheden met elkaar in dialoog over de mogelijkheden voor groene waterstof. Ook zullen ze de nieuwste ontwikkelingen op dit vlak delen.

Sprekers zijn onder meer Frank Timmermans (Euro Commissaris Greendeal), Thierry Breton (Euro Commissaris Interne markt) en Bart Biebuyck (CEO FCH JU). Een overzicht van alle sprekers is hier te vinden.

1e Asia Pacific Hydrogen Summit

Aan de andere kant van de wereld vindt van 24-26 november de 1e Asia Pacific Hydrogen Summit plaats. Ook dit is een online event waar vanuit thuis of kantoor aan deelgenomen kan worden. Doel van deze bijeenkomst is om ontwikkelingen binnen deze regio te delen en om partnerships te vormen om de uitrol van waterstof te versnellen.

En er gebeurt enorm veel in deze regio, zo ziet Australië waterstof als een van de nieuwe exportproducten voor het land. En Hyundai, Mitsubishi en Toyota zijn wereldspelers als het gaat om Waterstof en mobiliteit.

Ook hier zullen een aantal aantal indrukwekkende sprekers een presentatie geven, zoals Dan van Holst (Energie minister in SE Australië, Paul Bogers (Shell) en Kentaro Hosomi (CEO Energy systems Mitsubishi). Kijk hier voor een volledige lijst van alle sprekers.

Lezers van onze nieuwsbrief krijgen bovendien 10% korting op de inschrijving

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error:
%d bloggers liken dit: