Waterstof staat wereldwijd enorm in de belangstelling. Ook in Nederland worden bijna wekelijks nieuwe waterstofinitiatieven aangekondigd, en de interesse in het thema waterstof onder de ruim 20.000 stakeholders van de Nationale Energie Week is groot.

Tijdens de komende Nationale Energie Week, die plaatsvindt van 10 t/m 12 oktober 2023 in Den Bosch, vinden een 4-tal beurzen tegelijkertijd en op dezelfde locatie plaats: Vakbeurs Energie, PREFAB, Industrial Heat & Power en Zero Emission | Ecomobiel.

Om de mogelijkheden die waterstof biedt voor zowel de gebouwde omgeving, de industrie en in de mobiliteit organiseert 54 Events samen met TKI New Gas de 4e editie van de Dutch Hydrogen Days.  

Het moment weer om alle ontwikkelingen, oplossingen en praktijkvoorbeelden voor het voetlicht te brengen. Centraal staan een drietal inhoudelijke programma’s, dagelijks van 15.00 – 16.30 uur. Daarbij staat dinsdag mobiliteit; woensdag de gebouwde omgeving en donderdag kennisdeling vanuit de industrie op het programma.

Verder geven diverse partners, eigen bijdragen over waterstof, hosten we het Waterstof Paviljoen waar start ups en scale ups hun oplossingen tonen. Ook wordt de tweede editie van de Waterstof Innovatie Award gelanceerd.

Waterstof Innovatie Award

Om de markt verder uit te dagen is er, naast de inhoudelijke programma’s en het waterstof paviljoen, dit jaar ook weer de Waterstof Innovatie Award. Met een totaal prijzenpakket van € 15.000,- aan cash en diensten een mooie stimulans voor de meest kansrijke initiatieven. De criteria waaraan de inzending moet voldoen, een uiteenzetting van het prijzenpakket, en het inschrijfformulier om gratis uw nominatie in te sturen, vind je hier: https://www.ecomobiel.nl/nl/waterstof-innovatie-award/  . De uitreiking van de Waterstof Innovatie Award 2023 vind plaats op dinsdag 10 oktober om 15:00 uur op het hoofdpodium.

Met uw oplossing op het Waterstof Paviljoen?

Ook dit jaar weer, bieden we de mogelijkheid aan diverse marktpartijen om zich met hun waterstofproducten en oplossingen te presenteren op het Waterstof Paviljoen.

Het Waterstof Paviljoen bevindt zich centraal op de beurs, op de scheidslijn van de vakbeurs Energie en Zero Emission | Ecomobiel.
Deelname aan deze vakbeurzen is mogelijk vanaf € 3.755 excl btw (rijstand 9m2 all-in standbouw). Echter, deelnemers aan het Waterstof Paviljoen kunnen al deelnemen vanaf €995,- excl btw.

Deelnemen?

Voor vragen kan je contact opnemen met Wendy van de Geijn:

wendy@54events.nl
06 – 42 43 69 49


Advertorial van 54events

Categorieën: Bijeenkomsten

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *