Vandaag, 3 september 2019, was de kick-off van de ontwikkeling van onze waterstof step. Gezamenlijk met ons team van de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) zullen we dit najaar de step gaan bouwen.

Het was nog even spannend of dat alle onderdelen op tijd zouden arriveren. Het is niet altijd even eenvoudig om aan (betaalbare) fuelcells te komen. Maar zowel de leveranciers als de koeriers hebben ons deze keer niet in de steek geladen.

Vanmorgen hebben we gelijk het stack uitgeprobeerd. Alles lijkt, in standaard settings, perfect te werken. Uiteraard gaan we niet voor ‘standaard’, dus we hebben nog wel het een en ander te verbeteren voordat we een eerste prototype van de Waterstof Range Extender operationeel hebben. Naar verwachting zal het MVP (Minimal Viable Product) aan het eind van deze maand gereed zijn.

Grootste uitdaging is nog het tanken van waterstof. Aangezien de infrastructuur in Nederland nog lang niet zover is dat waterstof breed beschikbaar is, zoeken we daar nog naar een passende schaalbare oplossing.

Categorieën: Project HyRange

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error:
%d bloggers liken dit: