De ASN Bank Wereldprijs is een uitdagend traject voor startende duurzame ondernemers. Door deelname maken ondernemers kans op training, coaching, publiciteit én een geldbedrag. Wij hebben onze waterstof range extender ingeschreven voor de ASN Wereldprijs 2019 en we zitten bij de top 30 van deelnemers.

Dit jaar kreeg de organisatie van de Wereldprijs maar liefst 213 aanmeldingen binnen, daarvan zijn er 70 goedgekeurd. Uit alle goedgekeurde inzendingen heeft de jury een selectie gemaakt op basis van onder andere haalbaarheid, duurzame impact, ondernemerschap en originaliteit. En wij zijn dus 1 van die 30 geselecteerde projecten.

What’s next?

Op zaterdag 5 oktober worden we samen met de andere overgebleven ondernemers tijdens een trainingsdag ondergedompeld in de wereld van businessplannen, PR en financiering. Vervolgens krijgen we tot 11 oktober de tijd om ons businessplan en begroting in te leveren. Op basis daarvan kiest de jury welke ondernemingen doorgaan naar de volgende ronde. Uiteindelijk blijven zes finalisten over, zij maken kans op de titel en één van de geldprijzen.

Fingers x-ed!

Meer informatie over het traject van de ASN Bank Wereldprijs vind je hier. Daar zie je ook welke ondernemers afgelopen jaren in de prijzen zijn gevallen. Laurens met zijn duurzame verfmerk fairf bijvoorbeeld of Josefien met haar innovatie die CO2 uitstoot reduceert.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error:
%d bloggers liken dit: