Wethouder Economische zaken Carine Bloemhoff opende woensdag 18 januari het Waterstof Experience Center tegenover het stadhuis van Groningen. Tijdens het Eurosonic Noorderslag muziekfestival kunnen bezoekers een blik werpen op de mogelijkheden van Waterstof. Wil je liever een Waterstof Experience op jouw bedrijf of school? Bekijk dan hier welke mogelijkheden daarvoor zijn.

Het Experience Center is een expositie waar het publiek van Eurosonic Noorderslag op een aantrekkelijke wijze kennis kan maken met de diverse mogelijkheden die waterstof biedt. In drie speciaal daarvoor ingerichte Domes pal tegenover het stadhuis in Groningen worden bezoekers 4 dagen lang geïnformeerd over de rol van waterstof in de energietransitie, concrete toepassingen, kansen en perspectieven in de toekomst. Dat gebeurt aan de hand van de thema’s “wat is waterstof?”, “wat doen we nu en in de toekomst met waterstof?”, en “wat betekent waterstof voor jou?”.

Waterstof Experience op eigen locatie

Voor een Waterstof Experience hoef je niet helemaal naar Groningen af te reizen. Wij van Alles over Waterstof komen langs op jouw bedrijf of school om je een échte waterstof beleving te geven. Tijdens de Experience kun je vooral zelf de mogelijkheden ervaren en nemen wij daarvoor een scala aan waterstoftoepassingen mee. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het wel, van een waterstof step, waterstof drone tot een waterstof BBQ. Neem contact gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Je kennis kun je ook verbreden door deel te nemen aan onze eendaagse waterstof cursus ‘waterstof in de praktijk‘. Er zijn het eerste kwartaal nog enkele plaatsen vrij.

Met dank aan Jan Jaap Das voor de foto’s

Categorieën: Educatie

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: