Op de Gamma Racingdays verscheen het team Forze H2 van TU delft vol vertrouwen aan de start van de 1ste racedag. Helaas viel de wagen halverwege uit door mankementen.

Op zaterdagochtend was er gezonde spanning te voelen bij het Forze H2 team. Teammanager Zhi Wei Cai vertelde ‘dat er de afgelopen nacht nog hard gesleuteld was om de racewagen startklaar te maken. Hij sprak zijn bewondering uit voor het team dat zo hard aan het werk was’. Vol vertrouwen ging het team naar de baan om er een goede tijd neer te zetten.

De eerste ronden van de race verliepen voorspoedig. De Forze VIII wist snel plekken op te schuiven. In hun klasse kwamen ze op een derde plek te rijden. Helaas ontstonden er problemen waardoor er een pitsstop gemaakt moest worden. Het team besloot om geen risico te nemen en de Forze VIII uit de race te halen, zodat ze de wagen konden gaan herstellen voor de tweede racedag.

Joris Vlasblom, Operations Manager, vertelde naar afloop dat ze trots waren dat ze al vroeg in de race een derde plek konden bemachtigen. Het technische team ging nu hard aan de slag, zodat ze morgen weer mee kunnen strijden voor een podiumplek.

Categorieën: Auto

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error:
%d bloggers liken dit: