Waterstof, veel mensen praten er over, maar nog weinig mensen doen er écht al iets mee. Wij vinden dat dat ook anders kan. Daarom zijn we met allesoverwaterstof.nl gestart: wij laten je waterstof beleven.

Waterstof pioniers

Wij zijn Erwin Geurts en Frank Mietes, twee waterstofpioniers. Onze achtergrond is zowel veranderkundig, technisch als financieel. Deze expertisegebieden zetten we in voor de energietransitie naar een schonere wereld.

Onze missie: wij laten je waterstof beleven

We geloven dat waterstof een sleutelrol kan gaan spelen in de energie transitie.

Maar onbekend maakt onbemind. En veranderkundig gezien is dat een enorm afbeukrisico. Wij willen daarom de sociale acceptatie van waterstof verbeteren. Dit doen we met onze nieuws website, onze Waterstof Experience, en door early adopters de weg te wijzen in waterstofland.

Onze grootste uitdaging: toepassingen waarmee je laagdrempelig waterstof kan ervaren. En omdat die er momenteel niet zijn, maken we ze gewoon zelf.

De Waterstof Experience

We geven praktische trainingen en workshops over waterstof voor gemeenten, bedrijven en scholen: de ‘Waterstof Experience’. Hierin geen verhalen over Petajoules aan energie en Megatonnen CO2, maar het daadwerkelijk beleven van waterstof, zoals:

  • wat is waterstof,
  • hoe maak je het en
  • wat kan je er (niet) mee.

In de Waterstof Experience ga je uiteraard ook zelf met waterstof aan de slag. Zo gaan we waterstof maken, demonstreren onze (miniatuur) waterstof auto, onze waterstof step en onze waterstof drone. En we bakken we een eitje op ons waterstof kookstel.

Begeleiden van waterstof projecten

We begeleiden organisaties die aan de slag willen met waterstof. We weten de weg in waterstofland en hebben goede contacten met leveranciers, financiers en met diverse (internationale) waterstofprojecten die al zijn uitgevoerd.
Ook geven we, vanuit onze veranderkundige expertise, voorlichtingsbijeenkomsten voor betrokken partijen om de (sociale) acceptatie van waterstofprojecten te vergroten.

Eigen waterstoftoepassingen

Tenslotte ontwikkelen we ook zelf waterstoftoepassingen. Zo hebben een HyFry kooktoestel op waterstof ontwikkeld. Momenteel werken we aan de HyGrill waterstof BBQ en FlyHy waterstof Drone.

Ook hebben we samen met de HAN de HyRange waterstof range extender ontwikkeld en op een e-step gemonteerd: de waterstofstep. De Range Extender is geschikt voor elke 2-wielig voertuig, van e-step tot e-motorfiets.

We horen graag van je

Om het je gemakkelijk te maken, kan je gebruik maken van ons contactformulier. Al onze ander contactmogelijkheden vind je hier.

© Allesflex BV | onze Disclaimer | ingeschreven in KvK onder nummer 72584858

error: