Waterstof, veel mensen praten er over, maar nog weinig mensen doen er écht al iets mee. Wij vinden dat dat ook anders kan. Daarom zijn we met allesoverwaterstof.nl gestart.


Waterstof pioniers

Wij zijn Erwin Geurts en Frank Mietes, twee waterstofpioniers. Onze achtergrond is zowel technisch, veranderkundig als financieel. Alle kennis, ervaring en nieuwsfeiten die wij opgedaan hebben over waterstof, delen wij op deze website.


Begeleiden van waterstof projecten

We begeleiden organisaties die aan de slag willen met waterstof. We weten de weg in waterstofland en hebben goede contacten met leveranciers, financiers en met diverse (internationale) waterstofprojecten die al zijn uitgevoerd.
Ook geven we, vanuit onze veranderkundige expertise, voorlichtingsbijeenkomsten voor betrokken partijen om de (sociale) acceptatie van waterstofprojecten te vergroten.


Praktische trainingen en workshops

Daarnaast geven we praktische trainingen en workshops over waterstof voor gemeenten, bedrijven en scholen. Dus geen verhalen over Petajoules aan energie en Megatonnen CO2. Maar

  • wat is waterstof,
  • hoe maak je het en
  • wat kan je er (niet) mee.

Wij laten zien hoe je waterstof maakt, hoe het is om een eitje te bakken op waterstofgas en laten onze waterstof (model)auto een rondje rijden.


Eigen waterstoftoepassingen

Tenslotte ontwikkelen we ook zelf waterstoftoepassingen. We hebben een kooktoestel op waterstof ontwikkeld. Momenteel werken we samen met de Hogeschool Arnhem Nijmegen aan de ontwikkeling van een waterstofstep en waterstofscooter. Het eerste prototype komt eind 2019 beschikbaar.