Waterstof, veel mensen praten er over, maar nog weinig mensen doen er écht al iets mee. Wij vinden dat dat ook anders kan. Daarom zijn we met allesoverwaterstof.nl gestart: wij laten je waterstof beleven.


Waterstof pioniers

Wij zijn Erwin Geurts en Frank Mietes, twee waterstofpioniers. Onze achtergrond is zowel technisch, veranderkundig als financieel. Alle kennis, ervaring en nieuwsfeiten die wij opgedaan hebben over waterstof, delen wij op deze website.


Onze missie: wij laten je waterstof beleven

We geloven dat waterstof een sleutelrol gaat spelen in de energie transitie.

Maar onbekend maakt onbemind. Wij willen de sociale acceptatie en toepassing van waterstof daarom verbeteren. Dit doen we met onze nieuws website, onze Waterstof Experience, en door early adopters de weg te wijzen in waterstofland.

Onze grootste uitdaging: toepassingen waarmee je laagdrempelig waterstof kan ervaren. En als die er niet zijn, dan maken we ze gewoon zelf.


De Waterstof Experience

We geven praktische trainingen en workshops over waterstof voor gemeenten, bedrijven en scholen: de ‘Waterstof Experience’. Hierin geen verhalen over Petajoules aan energie en Megatonnen CO2, maar het daadwerkelijk beleven van waterstof, zoals:

  • wat is waterstof,
  • hoe maak je het en
  • wat kan je er (niet) mee.

In de Waterstof Experience gaan je uiteraard ook zelf met waterstof aan de slag. Zo gaan we waterstof maken, demonstreren onze (miniatuur) waterstof auto, onze waterstof step en onze waterstof drone. En we bakken we een eitje op ons waterstof kookstel.


Begeleiden van waterstof projecten

We begeleiden organisaties die aan de slag willen met waterstof. We weten de weg in waterstofland en hebben goede contacten met leveranciers, financiers en met diverse (internationale) waterstofprojecten die al zijn uitgevoerd.
Ook geven we, vanuit onze veranderkundige expertise, voorlichtingsbijeenkomsten voor betrokken partijen om de (sociale) acceptatie van waterstofprojecten te vergroten.


Eigen waterstoftoepassingen

Tenslotte ontwikkelen we ook zelf waterstoftoepassingen. We hebben een kooktoestel op waterstof ontwikkeld. Momenteel werken we samen met de Hogeschool Arnhem Nijmegen aan de ontwikkeling van een waterstofstep en waterstofscooter. Het eerste prototype komt eind 2019 beschikbaar.


We horen graag van je

Om het je gemakkelijk te maken, kan je gebruik maken van ons contactformulier. Al onze ander contactmogelijkheden vind je hier.
error: