De World Hydrogen 2024 Summit & Exhibition, een groots evenement in de mondiale waterstofindustrie, keert terug naar Rotterdam met de grootste en meest invloedrijke editie tot nu toe. Dit event, dat plaatsvindt van 12 – 16 mei plaatsvindt in Rotterdam Ahoy, markeert een belangrijk moment op de kalender van de industrie. Het biedt ongeëvenaarde netwerkmogelijkheden, inzichtelijke discussies en baanbrekende ontwikkelingen op het gebied van waterstoftechnologie.

Ook dit jaar zijn er een aantal belangrijke partners die het event mede mogelijk maken. Zoals de Nederlandse overheid, de provincie Zuid-Holland, de haven van Rotterdam en de stad Rotterdam. Deze samenwerking onderstreept de wil om innovatie te bevorderen en de mondiale waterstofagenda vooruit te helpen. En het benadrukt de rol die Rotterdam hierin wil gaan spelen.

Baanbrekende initiatieven

De World Hydrogen 2024 Summit & Exhibition zal een breed scala aan evenementen en evenementen presenteren, waaronder de C-Level Summit, ‘s werelds grootste op waterstof gerichte tentoonstelling, het Africa Hydrogen Forum, 2 x H2 Tech Series Stages en de prestigieuze World Hydrogen Awards. Deelnemers kunnen ook uitkijken naar boeiende locatiebezoeken aan de waterstofprojecten van de haven van Rotterdam, waarbij inzichten uit de eerste hand worden geboden in baanbrekende initiatieven die de toekomst van energie vormgeven. Het evenement zal naar verwachting 15.000 deelnemers uit de mondiale energiewaardeketen verwelkomen.

Katalysator voor samenwerkingen

“De top van dit jaar belooft de meest impactvolle tot nu toe te worden, aangezien waterstof zich blijft ontwikkelen tot een centraal onderdeel van de mondiale energiestrategieën”, zegt Chris Hugall, algemeen directeur van de Sustainable Energy Council. “Met de steun van onze gewaardeerde evenementpartners en deelnemers hebben we er vertrouwen in dat World Hydrogen 2024 zal dienen als katalysator voor betekenisvolle samenwerkingen, het stimuleren van innovatie en het versnellen van de transitie naar een duurzame energietoekomst.”

Data en informatie

De World Hydrogen 2024 Summit & Exhibition zal plaatsvinden van zondag 12 tot en met donderdag 16 mei 2024. De Summit wordt gehouden van 13 tot 15 mei, terwijl de tentoonstelling loopt van 13 tot 14 mei. Locatiebezoeken zullen plaatsvinden op 12 en 16 mei.

Voor meer informatie en om u voor het evenement te registreren, kunt u onderstaande knop gebruiken:

Categorieën: Bijeenkomsten

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *